صدف یکی از سبزیجات است که هم پیاز و هم سیر دارد. دارای برگ های بلند و گل های بنفش و پیاز در پایین آن که خوراکی است. این گیاه در شهرهای مختلف رشد می کند و به وفور در کوه ها یافت می شود. این گیاه خواص زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است و در پزشکی از آن استفاده می شود. از این گیاه هم از خلال تازه و هم از خلال خشک استفاده می شود. یکی از خواص خامه خشک برای سلامتی پوست ، مو و نازک شدن مناسب است. همچنین برای خانم های باردار بسیار مفید است.
زمان برداشت موسیر
برای اینکه بدانید چه موقع باید موسیر را بلند کنید ، بهتر است برخی اطلاعات را از منابع معتبر تهیه کنید. وقتی بوته را پس از ۱۰۰ روز کاشت می توانید آن را بلند کرده یا آن را برداشت کنید.
بعد از اینکه برگها زرد شدند ، می توانید آنها را برداشت کرده و از آنها استفاده کنید. بعد از گذشت چند روز آنها را در هوا بگذارید تا منقار خشک شود و سپس آنها را در جای خنک بسته بندی کنید. برای تعیین زمان برداشت بیدها ، وقتی برگهای آنها زرد شد ، آماده برداشت هستند.
پس از برداشت محصول ، می توان آن را به روش های مختلفی مورد استفاده قرار داد تا در مدت طولانی استفاده شود. یکی از راه های نگه داشتن این محصول برای مدت طولانی ، ترشی آن است. روش دیگر خشک کردن آن است. در این بخش قصد داریم نحوه خشک کردن این گیاه را توضیح دهیم.
ابتدا موسیر های تازه را پوست بگیرید ، سپس آنها را خرد می کنیم تا گل میانی آنها پیدا شود.
سپس آنها را به مدت ۲۴ ساعت به طور مرتب در آب بگذارید. معمولاً در ۲۴ ساعت دو یا سه بار کافی است اما باید آنها را مزه دار کنید. اگر شیرین است و وقتی می خورید ، تلخ نیست ، آماده است.
اگر نه ، آنها را در آب بگذارید تا کاملاً شیرین شوند. در بعضی از کتابهای آشپزی ذکر شده است که می توانیم برای شیرین کردن آهک آهک اضافه کنیم تا سفیدی و ترد شود اما ترجیحا اینگونه نیست.
صدف ها را می توان درون ماست ریخته یا از ترشی تهیه کرد. بعد از شیرین کردن آن را خشک کنید تا نگهداری و استفاده از آن تا سال آینده راحت تر شود.
ادویه جات ترشی جات ، همچنین به آن سیر و چسبناک گفته می شود. این گیاه از خانواده سیر و پیاز است اما پیاز یکپارچه و لمینت شده و خشک می شود. اگرچه گیاهان تازه ای قابل خوردن هستند. سبزیجات بیشتر ترشی یا در ماست مورد استفاده قرار می گیرند. می توان از آن در سالادها و غیره استفاده کرد.
بادام خشک شده را در آب خیس کنید. اگر بادام سفید نیست و زرد رنگ می شود ، آنها را چند بار در آب قرار دهید. آب لیموترش را تخلیه کرده و چند ساعت در آب سرد قرار دهید و سپس با چند جوانه آبکشی کنید. سپس آن را روی پارچه پخش کنید تا آب آن شود و برای ترشی یا مصارف دیگر آماده شود.
موسیر تازه از کجا بخرم
چگونه موسیر ها را سرخ می کنید؟ یا آیا می توانیم آنها را سرخ کنیم و به این شکل آنها را مصرف کنیم؟
باید بدانید که این غذا بیشتر در غذاهای خشک یا پودر شده به عنوان طعم دهنده غذاهای مختلف ، ماست و سالادها استفاده می شود. همچنین آن را ترشی کرده و در فصول دیگر سال نیز استفاده کنید ، به این ترتیب که ما آن را در اینجا آماده می کنیم. ما تا به حال در مورد خردل های سرخ شده نشنیده ایم.
برای تهیه خمیر ترشی می توانید از صدف تازه یا خشک استفاده کنید. اگر می خواهید از خردل خشک استفاده کنید ، باید ورق خردل خشک شده را درون یک تابه بریزید و تا زمانی که به آب برسد ، آنها را بجوشانید.
وقتی آب خنک شد ، آن را خالی کنید و آب جوش را روی آنها بریزید و سپس آن را تغییر دهید. این کار را تا ۳ بار تکرار کنید و هر بار صبر کنید تا آب جوش سرد شود.
این کار تا حد زیادی طعم تند پیاز را اصلاح کرده و پیازها را نرم می کند و آنها را برای ترشی آماده می کند.
سپس ، موسیر ها را با آب سرد بشویید و آنها را روی یک پارچه تمیز پخش کنید تا خشک شود.
بسته به نوع سلیقه شما می توانید از سرکه سفید یا قرمز برای تهیه پیاز ترشی استفاده کنید.
همچنین باید جوانه ها را جدا کنید ، در غیر این صورت ترشی شما طعم ناخوشایندی خواهد داشت.
اما اگر می خواهید از گیاهان تازه استفاده کنید ، باید گیاهان تازه را لمینت کرده و سپس آنها را در آب سرد بریزید و در طول دو تا سه روز چندین بار آب را تغییر دهید تا میزان ویروس کاهش یابد.
هنگامی که همه چیز آماده است ، یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک را انتخاب کرده و با جوانه های گرفته شده در لیوان بریزید.
مقداری نمک را روی خلال ها بریزید. وقتی نمک را روی صدف ها می ریزید ، کمی تغییر می کنند اما به رنگ اصلی برمی گردند ، بنابراین نگران نباشید.
در آخر ، لیوان را با سرکه پر کنید تا همه بیدها در زیر سرکه قرار بگیرند. یک ترشی خوشمزه ترشی خواهید داشت که حدود ۲ هفته ادامه خواهد داشت و برای خوردن آماده خواهد بود.
فیلم کاشت موسیر
آیا صدف چند برابر می شوند؟
گل صدف را می توان در دو فصل سال کاشت:
بهار: اگر آن را در بهار بکارید محصول بهتری می گیرید( البته باید از نظر اب و هوایی بررسی شود).
پاییز: اگر در پاییز کاشته شود ، محصول به سرعت رشد می کند و برداشت می شود.
برای کاشت آن در فصل سرما بعد از اولین سرما و قبل از زمستان. و آن را در بهار در آخرین ماه از زمستان یا اولین ماه بهار بکارید.
این گیاه انواع مختلفی دارد از جمله:
صدف های معمولی: دارای غده های کوچک و کشیده است و طعم مطلوبی دارد.
دانمارکی ورمیشلی: غده های بزرگ و گرد و مزه ای شبیه به سایر ورمیشل ها دارد.
خردل روسی: غده های آن بزرگ ، گرد و تند است.
خاک برای تولید ظروف سفالی که سبک و سرشار از مواد معدنی باشد برای تولید یک محصول با کیفیت مناسب است. زیرا خردل در خاک غنی و معدنی رشد می کند. یک سال قبل از کاشت آن ، خاک با شخم زدن با کود حیوانی تهیه می شود. پس از آماده سازی ، صدف ها را به دو روش برش دهید. این گیاه هم توسط پیاز تکثیر می شود و هم بذر کاشته می شود. در هند غالباً بذر تکثیر می شود.
اگر می خواهید آن را با غده تولید کنید ، از غده های بزرگتر استفاده کنید. آنها را در ردیف های ۲۵ سانتی متری از یکدیگر تقسیم کنید. فاصله بین مکعب ها ۱۵ سانتی متر است.
پیازها را در خاک رنده کنید تا انتهای مکعب از خاک خارج شود. آبیاری همچنین بسته به شرایط جغرافیایی به طور متوسط هر ۷ روز انجام می شود.
اگر می خواهید بوته های مختلف را از طریق بذر انجام دهید ، باید بدانید که در این روش از بذرها و غده های گیاه به طور همزمان استفاده می شود و برداشت محصول صد روز طول می کشد. در طول برداشت ، دانه ها به پیاز کوچک تبدیل می شوند و غده ها برای مصرف تبدیل به غده های بزرگ می شوند.
غده های بزرگ در بازار مصرف می شود و غده های کوچک برای سال بعد برای کشت ذخیره می شوند. به یاد داشته باشید که هنگام کاشت ، کل غده را درون خاک نریزید ، بلکه فقط یکی از سه مورد آن را درون خاک قرار دهید.
صادرات موسیر خشک
آیا می دانید چغندرها چه طعمی دارند؟ در مورد خلال ، آن را کاملا از پیاز و سیر جدا کنید. مانند سیر مزه دار است اما از سیر سبک تر است و تند نیست.
در ادامه بخوانید تا از مزایای سلامتی شگفت انگیز چغندر در زیر مطلع شوید.
۱٫ برای تقویت و رشد موهای خود از آکنه استفاده کنید زیرا حاوی گوگرد است و از ریزش مو جلوگیری می کند و باعث درخشان تر شدن آنها می شود.
۲٫ شوره سر را می توان با ترکیب آن با لیمو و عسل از بین برد.
۳٫ برای افزایش عملکرد مغز می توانیم از چغندر و تحریک مغز استفاده کرده و فعالیت آن را افزایش دهیم زیرا حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی است. همچنین استرس را کاهش می دهد و ذهن را آرام می کند.
۴- یکی دیگر از خصوصیات منحصر به فرد لوبیا خاصیت آنتی اکسیدانی آن است که با رادیکال های آزاد مبارزه می کند و جهش های سلولی را کاهش می دهد.
۵- این گیاه گردش خون را بهبود می بخشد و جریان خون به بدن را افزایش می دهد. گلبول های قرمز خون را افزایش داده و متابولیسم را افزایش می دهد. همچنین می توان از آن برای درمان کم خونی استفاده کرد.
۶٫ ورمیشلی در کاهش فشار خون بسیار مفید است و به حفظ سلامت قلب کمک می کند زیرا از لخته شدن خون در عروق جلوگیری می کند.
۷٫ این گیاه نقش بسیار مهمی در جلوگیری از دیابت دارد و می تواند آن را کنترل کند.
۸٫ همچنین می تواند برای کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرد.
۹ – خردل برای سلامتی استخوان بسیار مفید است زیرا ویتامین D و کلسیم دارد و آن را سالم نگه می دارد.
۱۰- این ماده مغذی برای پوست بسیار مفید است و آن را سالم نگه می دارد و از پیری زودرس جلوگیری می کند.
۱۱- تقویت سیستم ایمنی بدن یکی دیگر از خواص خردل است.
قیمت موسیر خشک سال ۹۸
نام علمی گیاه گیاه دارویی Allium ascalonicum L. است که برخی از اسامی علمی آن را Allium cepa L. var می نامند. من مواد تشکیل دهنده را می شناسم. پیاز یکی از جالب ترین سبزیجات فصل است.
این گیاه چند ساله است که بندرت بذر تولید می کند. گیاهان معمولاً توسط پیازهای کوچکی که به صورت لولهای و غیر لایه ای تولید شده و در کنار پیازهای بومی تشکیل می شود ، تکثیر می شوند.
برخی پیازهای کوچک را نوارها می نامند. خوشه های پیاز کوچک در هم تنیده هستند ، اما برخلاف سیر ، مانند برگ های سیر ، آنها با برگ های نازک احاطه نمی شوند.
هر یک از مواد معدنی موجود در ماموت ها در شهرهای خاص افزایش یافته یا کاهش می یابد ، به عنوان مثال بیشترین مقدار سدیم در توده های هرسین است
بیشترین مقدار پتاسیم و منگنز بیشترین مقدار پتاسیم را در اسفناج موجود در خمین نشان داد.
اندازه گیری اسیدهای چرب با استفاده از کروماتوگرافی گازی نشان داد که بیشترین درصد اسید لینولنیک (امگا ۳) و اسید لینولئیک (امگا ۳) به ترتیب در آشتیان و سپیدان مشاهده شد.
این مطالعه نشان داد که نشاسته ها از نظر مواد معدنی و اسیدهای چرب ضروری هستند و برای تغذیه انسان توصیه می شوند.
انتهای این گیاه که خوراکی بوده و مورد استفاده گیاه قرار می گیرد ، مصارف مختلفی دارد. به عنوان مثال ، از آن در ترشی – ماست – استفاده می شود و از بعضی غذاها برای طعم دادن استفاده می شود. ورمیشلی دارای مواد شیمیایی بی نظیری است که به آن بوی نسبتاً مطبوع می بخشد. این گیاه در غذاهای ایتالیایی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و با غذاهای مختلف تهیه می شود. ایتالیایی ها این گیاه را در روغن زیتون حفظ کرده و مدت طولانی آن را تازه نگه می داشتند.
لازم به ذکر است که برخی از مواد مغذی موجود در این رژیم برای کنترل قند در افراد دیابتی استفاده می شود. این گیاه برای از بین بردن انگل بسیار مفید است. کاربرد دیگر ضد عفونی کردن آب است.
از آنجا که خردل فقط در بهار موجود است و می توان آن را برداشت کرد ، می توان آن را خشک کرد و برای بقیه سال استفاده کرد.
در اینجا نحوه خشک کردن پیاز برای استفاده در این فصل فراوان و مغذی و همچنین پیاز خشک و سالم در سایر ساعات سال آورده شده است.
صادرات موسیر خشک
برای اینکه بدانیم چطور پیازها را پوست کنده و از آن در پخت و پز استفاده می کنید ، باید پوست آن ها را پوست گرفته و از آنها استفاده کنیم. در اینجا چند روش برای پوست صدف آورده شده است.
روش اول: از آب جوش استفاده کنید. ترفندهای آشپزی لایه برداری و خرد کردن سیر باعث می شود دستان شما بچسبد. برای جلوگیری از بروز این مشکل ، میخک سیر را به مدت دو دقیقه در آب جوش و سپس در آب سرد قرار دهید ، سپس پوست آنرا پوست بگیرید. توجه داشته باشید که هنگام پاشیدن سیر ، وسط جوانه سبز را جدا کنید.
روش دوم: از یک لیوان خالی استفاده کنید. سیرها را پوست گرفته و آنها را در یک ظرف یا ظرف قرار دهید. ظرف را حدود ۱ تا ۲ ثانیه محکم تکان دهید. به این ترتیب سیر به راحتی از روی پوست جدا می شود.
روش سوم: خیساندن در آب؛ راه دیگر برای پوست کردن سیر و پیاز ، خیساندن آنها برای مدت زمان طولانی تر در آب است که باعث می شود طعم تند حتی واضح تر شود. استفاده از ترفندهای مناسب همیشه می تواند مشکل لایه برداری و خرد کردن را برطرف کند که این یکی از عمده ترین مشکلات است.
روش چهارم: سیر یا خرد شده را خرد کنید. برای به دست آوردن یک لایه نازک از سیر یا خلال ، عطر و ناخن ممکن است با ناخن ها پوشانده شود ، بنابراین می توانید سیر را در یک چاقوی پهن خرد کرده و آنها را با یک چاقوی گسترده خرد کنید و سپس به راحتی پوست آن را از بین ببرید. موسیر ها را بعد از خشک کردن در سایز های درشت تفکیک کرده و در بسته بندی های کارتنی برای صادرات اماده و عرضه میشود.
خرید موسیر تازه و خشک
در اینجا می خواهیم در مورد ویژگی های بقیه صحبت کنیم:
۱٫ این ماده غذایی می تواند برای جلوگیری از بیماری های عفونی استفاده شود. شاخچه ها دوست استخوان شما هستند و سرشار از ویتامین های C و A و همچنین منابع فسفر و منیزیم هستند. این ترکیبات آن را به یک ماده مغذی مفید برای سلامتی استخوان تبدیل کرده اند.
۲-گیاهان را برای هضم آسان به غذا می توان اضافه کرد یا می توان در کنار مواد غذایی مانند ماست یا ماست ترشی نیز از آن استفاده کرد.
۳ – از آویشن برای جلوگیری از سرطان های دستگاه گوارش استفاده می شود. تحقیقات نشان داده است که ترکیبات گوگرد موجود در مخمر می توانند رشد تومورها را مهار کنند و از این طریق از ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش جلوگیری می کنند. همین متخصصان توصیه می کنند که گیاهان را به صورت خام مصرف کنید زیرا حاوی خواص بیشتری است.
۴-گسترش برای مبارزه با کلسترول خون ، رسوب چربی در رگ های خونی باعث لخته شدن خون می شود. در این حالت ، رگها نیز مشکل ساز خواهند شد. خوشبختانه غذاهای متنوعی برای رفع این مشکل از جمله خردل وجود دارد.
۵-همچنین به تنظیم فشار خون کمک می کند. زیرا حاوی منیزیم است. در حقیقت ، هر ۵ گرم هویج حاوی ۲ میلی گرم از این ماده معدنی است که نقش مهمی در کنترل فشار خون ، بهبود عملکرد قلب و کلیه و کمک به انقباضات عضلات دارد.
۶٫ لکه های حاوی ویتامین های گروه B ، صدف حاوی ویتامین B6 است که ۱۰۰ گرم در روز مصرف می کند و ۱۰ درصد از نیاز بدن را برآورده می کند. باید بدانید که این ویتامین برای سیستم عصبی و همچنین جلوگیری از مشکلات عضلات و تقویت سلامت پوست ضروری است.
علاوه بر این ، بیدها حاوی ویتامین B9 یا اسید فولیک هستند که ضد استرس است. این ویتامین برای ساخت گلبول های قرمز مورد نیاز است. ترکیب این ویتامین B6 در جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی بسیار مؤثر است.