موسیر برای ترشی

آنچه در این مقاله می خوانید

طرز استفاده از موسیر برای تهیه ترشی : در صورتی که موسیر خشک موجود دارید ان ها را شستشو دهید و مقداری اب جوش روی ان ها بریزید هر موقع اب سرد شد ان را خالی کنید و دوباره این کار را تکرار کنید. این کار را سه مرتبه انجام دهید بع ان ها را در اب سرد قرار می دهیم به مدت دو تا سه روز البته اب ان را نیز مانند مرحله اول باید عوض کنیم. موسیر کاملا نرم و اماده شده و می توان استفاده کرد ولی لازم به ذکر است مرحله دوم این بحث برای موقعی است که موسیر قبل از خشک شدن شیرین نشده باشد.موسیرهای آماده شده را در ظرف مخصوص ( شیشه ای ) می ریزیم و کمی نمک در داخل سرکه که باید سرکه انگور و سفید و تازه باشد می ریزیم و داخل شیشه موسیر را با این سرکه پر می کنیم.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
Email
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
از طریق فرم زیر میتوانید سفارش خود را به ما اعلام کنید تا کارشناس فروش ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرد.