
ایا به دنبال تهیه موسیر خشک هستید؟ ایا به دنبال خرید موسیر خشک درجه یک هستید؟ ایا روش خشک کردن موسیر رامیدانید؟ برای خشک کردن موسیر تازه و تهیه موسیر خشک خانگی و سالم ابتدا موسیر تازه را پوست بگیرید و بشویید. سپس موسیرها را به دقت و تا حد امگان به صورت یکدست و یک اندازه حلقه حلقه کنید. سعی کنید ورقه های موسیر خیلی نازک یا خیلی ضخیم نباشند. از آنجا که موسیر تازه خیلی تند و تیز است؛ باید به اصطلاح شیرین شود و تندی ان به روشی که در ادامه خواهیم گفت گرفته شود. برای این کار، ورقه های موسیر خردشده را به مدت ۲۴ ساعت داخل آب سرد ریخته و هر ۴ ساعت یکبار، آب آن را عوض کنید. بعد از شیرین شدن موسیر، آنها را روی پارچهای تمیز پهن کنید و کمی زمان بدهید تا کاملا خشک شوند. برای این کار میتوانید از پنکه استفاده کنید در نتیجه موسیرهایی سفید و تمیز خواهید داشت. موسیرهای خشکشده را داخل ظرف در داری ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و موقع نیاز، به مقدار لازم از آن برداشته و آنها را داخل آب بریزید تا خیس بخورند و مثل موسیر تازه بشوند.از موسیر خشک در تهیه انواع بورانی، ماست موسیر و ترشی موسیر استفاده میشود.