سیر قرمز صادراتی

آنچه در این مقاله می خوانید

بر اساس نتایج به دست امده در تحقیقات نشان می دهد عوامل زیادی در تولید سیر موثر است که می توان به چهار عامل مهم و اساسی ان اشاره کرد: سطح زیر کشت، میزان ابیاری کردن، بذر مصرفی و میزان استفاده از سم مصرفی است که بیشترین تاثیر را در تولید دارند. با رعایت این عوامل ما نیز می توانیم تولید سیر قرمز و سیر سفید خود را بالا ببریم و نسبت به صادرات ان اقدام کنیم.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
Email
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
از طریق فرم زیر میتوانید سفارش خود را به ما اعلام کنید تا کارشناس فروش ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرد.