برای رسیدن به حداکثر تولید محصول سیر توجه به زمان کاشت آن از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است. کشاورزان سمنانی با رعایت دقیق تاریخ کشت تولید بالایی از محصول سیر صادراتی دارا می باشند.
زمان مناسب کشت سیر
تولید بالای محصولات کشاورزی به خصوص محصول سیر نیازمند رعایت بسیاری از موارد از زمان کشت تا زمان برداشت می باشد. یکی از مهترین این موارد توجه به تاریخ دقیق کشت می باشد. تاریخ کشت مناسب در مزرعه سیر در تولید و حتی قیمت نهایی این محصول با ممتاز تاثیر بسیار فراوانی دارد. انتخاب این تاریخ با توجه به اقلیم هر منطقه ای ممکن است متفاوت باشد. تاریخ را طوری تنطیم می نمایند که زمان برداشت این محصول با سرمای آخر فصل مواجه نشود. وجود منبع آب کافی در ابتدای فصل در انتخاب تاریخ کشت بسیار اهمیت دارد. معمولا این کشت را زمانی انجام می دهند که دمای هوا و به خصوص خاک برای جوانه زنی بذر سیر مناسب باشد. دمای بسیار پایین سبب کاهش شدید جوانه زنی بذور می شود و در نهایت سبب افت شدید سطح سبز در مزرعه می شود. دمای بسیار بالای خاک نیز در زمان کاشت سبب پوسیدگی زیاد بذر سیر خواهد شد. معمولا اردیبهشت به صورت میانگین فصل مناسبی برای کشت سیر در نظر کرفته می شود.
کاشت مناسب سیر صادراتی در سمنان
کشاورزان شهر سمنان به کشت اصولی انواع محصولات کشاورزی توجه فراوان دارند. به خصوص در مورد محصول سیر ممتاز توجه به این مورد اهمیت ویژه دارد. تاریخ دقیق کشت هماهنگ با تاریخ برداشت این محصول به درستی در سمنان اجرا می شود. در این مورد گرمای تابستان در زمان مناسب برای بوته سیر اعمال می شود. این مسئله در کاهش حداقلی منابع آبی در طول دوره رشد اثر بسیار مثبتی می گذارد. همچنین توجه به بازار فروش در زمان برداشت سیر با کیفیت نیز در تعیین زمان کشت بسیار مهم است.