
موسیر مناسب برای تهیه ترشی را از کجا باید تهیه کرد؟ چه موسیری برای تهیه ترشی مناسب است؟ شاید بسیاری از ما توجه نکرده باشیم ولی در بسیاری از ترشی های موجود از موسیر به صورت پرک شده استفاده می شود که طعم خوبی به ترشی میدهد و ان را با توجه به این که موسیر اشتهااور است استفاده از ان در ترشی بسیار به جا و مناسب است. برای تهیه ترشی مخلوط می توان از موسیر های پرک شده و مخلوط استفاده کرد و همچنین برای تهیه ترشی موسیر بهتر است که از موسیر پلاکی استفاده کرد تا ترشی با کیفیت تری بتوان تهیه و تولید کرد.