خرید سیر خشک قرمز صادراتی خود را از کجا انجام دهیم؟ خرید سیر خشک قرمز صادراتی را می توانید از بازار سیر ایران انجام دهید. سیر گیاهی است که به دلیل داشتن فواید و خواص فراوان برای بدن و کاربرد های پزشکی اهمیت زیادی دارد. نگهداری اصولی سیر بسیار مهم است که باعث خراب نشدن و ماندگاری سیر و حفظ خواص ان می شود.
خرید سیر خشک قرمز
سیر خشک قرمز را برای صادرات کمتر استفاده می کنند و در کشور ما سیر خشک سفید بیشترین صادرات را دارد. برای خرید سیر خشک قرمز صادراتی و سیر سفید در تناژ های متفاوت می توانید با بازار سیر ایران تماس بگیرید تا در کمترین زمان محصول خود را تهیه کنید.
سیر قرمز موقع برداشت ان به صورت تازه, بخش عمده ی از ان:
- به صورت با برگ
- برای مصارفی مانند ترشی
- و یا سورت کردن و صادرات مورد استفاده قرار می گیرد.
حجم کمی از سیر تازه قرمز را برای خشک کردن نگهداری می کنند که نوع سیر و شرایط و نحوه نگهداری ان برای تبدیل شدن به یک سیر خشک صادراتی بسیار ظرافت می خواهد.
در اینجا به نحوه خشک کردن سیر می پردازیم.
نحوه خشک کردن سیر تازه
خشک کردن سیر به چند روش انجام می شود؟
به چه علت سیر را خشک می کنند؟
سیر از جمله گیاهانی است که می توان با خشک کردن ان خواص ان را حفظ کرد و در ماه های مختلف از ان استفاده نمود. خشک کردن سیر در دو شکل متفاوت انجام می شود:
- یکی از روش ها روش قدیمی و باستانی است که در کشور ما هنوز از این روش استفاده می کنند.
- و روش دیگر به روش صنعتی و استفاده از دستگاه های مخصوص خشک کردن است.
خشک کردن سیر قرمز صادراتی به روش سنتی
در این روش سیر های تازه را چند روز در مزرعه نگه می دارند تا کمی خشک شود و بعد از ان سیر ها را از ساقه جدا نموده و سیر های سفت و درشت را جدا می کنند و سیر های شل و به قول معروف زیاد رسیده را از بین ان ها بر میدارند و تفکیک می کنند. سیر های اماده خشک شدن می شوند و ان ها را در مکانی که رطوبت نداشته باشد و مکان خنکی باشد نگهداری می کنند که عده ای نیز بر این باورند که مکان مورد نظر تاریک باشد نیز مناسب تر است.بعد از چند ماه سیر ها خشک می شوند و می توان از ان ها استفاده کرد.
خشک کردن سیر به روش صنعتی
در این روش سیر را با دستگاه های مخصوص خشک کردن انجام می شود.
که خواص سیر بهتر حفظ می شود و بافت ان هم اسیب نمی بیند.