تولید سیر با کیفیت و صادارتی نیاز مند داشتن مهارت و دانش بسیار زیاد می باشد. کشاورزان شهرستان طارم برای تولید انواع سیر درجه یک، مرغوب و اعلا پتانسیل بسیار زیادی دارند.
مهارت ویژه برای تولید انواع سیر
تولید ویژه و با کیفیت محصولات مختلف کشاورزی و به خصوص انواع سیر نیاز به داشتن مهارت و دانش فراوان می باشد. کلیه پروسه تولید سیر درجه یک از زمان قبل از کاشت تا زمان پس از برداشت باید بر اساس علم به روز دنیا انجام شود. صادرات گسترده این محصول با ارزش و دارویی نیاز به تولید بسیار با کیفیت آن دارد. بنابراین ضرورت داشتن مهرت بیش از پیش برای کشاورز احساس می شود. از جمله این مهارت ها می توان به نحوه تهیه زمین مورد کشت سیر مرغوب اشاره نمود. خاک زمین بایستی به شیوه ای دستورزی شود که بافت نرم و با زه کشی مناسب برای سیر ایجاد نماید. استفاده از بذر مرغوب و لیبل دار نیز از موارد بسیار با اهمیت در این تولید می باشد. آبیاری های منظم و به موقع بر اساس نیاز بوته سبز شده سیر با استفاده از سیستم های آبیاری تحت فشار کمک بسیار خوبی در تولید بالای این محصول می نماید. بهترین سیستم آبیاری را کارشناسان سیستم آبیاری قطره ای توصیه می نمایند.
تولید ویژه سیر در طارم
شهرستان طارم هر ساله آمار بسیار بالایی در تولید انواع محصولات کشاورزی صادارتی به خود اختصاص داه است. یکی از محصولات صادارتی تولید شده در این شهرستان انواع سیر ممتاز می باشد. رمز موفقیت کشاورزان طارم در تولید سیر صادارتی و اعلا در رعایت عملی عملیات زراعی می باشد. بیشترین این عملیات در زمان پس از کشت اثر گذار است. استفاده از محلول های غذایی مناسب و کمکی یکی از بارز ترین این موارد در تولید انواع سیر مرغوب می باشد. فرمول این مواد غذایی توسط افراد بسیار با تجربه و تحصیل کرده در شهر طارم انجام می شود. مواد غذایی میکرو به خصوص آهن و روی به صورت بسیار حساب شده در مزارع استفاده می شود.