تهیه پودر موسیر برای کارخانه های لبنی

آنچه در این مقاله می خوانید

پودر موسیر بعد از پلاک موسیر بالاترین مصرف را در کشورمان دارد. موسیر را بعد از برداشت ان را تمیز می کنند و توسط دستگاه پوست کن ان را پوست گیری می کنند. و موسیر را به پلاک های ریز و درشت برش می دهند و موسیر را خشک می کنند موسیر خشک شده را اسیاب می کنند و پودر موسیر خالص تهیه می شود که بسیار طعم دهنده خوبی نیز است. برای تهیه ان فقط باید توجه کنید که پودری که تهیه می کنید ناخالصی نداشته باشد.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
Email
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
از طریق فرم زیر میتوانید سفارش خود را به ما اعلام کنید تا کارشناس فروش ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرد.